ACT-bilder

I tillegg til å fotografere er jeg snart ferdig utdannet ACT-terapeut. Jeg er veldig inspirert av muligheten ACT åpner opp for å bedrive terapi i naturen, og dette blir det bilder av. I 2019 leverte jeg denne serien til jobb:

Slik henger de på veggen i 70x50cm på Sørlandet rehabiliteringssenter.
Trykk på bildet for større versjon, eller se resten av posten for enkeltbilder.

Her er enkeltbildene:

En stille morgen på Lygne rett ved Sørlandet rehabiliteringssenter.
Bål på Borgerøyna i Lygne, med profilen av Hekkfjell i bakgrunnen.
Utsikten fra toppen av Hekkfjell.
Solnedgangen på stranda rett nedenfor Sørlandet rehabiliteringssenter.
Tidlig morgen med tåke over Lygne.
Rimfrost på stranda rett nedenfor Sørlandet rehabiliteringssenter.

Som dere ser er alle bildene tatt i nærområdet, og det er viktig for meg å ta «naturen inn i byggene«. Dette var også viktig for meg da jeg leverte store bilder til treningssal og undervisningsrom. Nå jobber jeg med å plukke ut bilder til det nye psykiatribygget i Kristiansand, og håper å komme med i utsmykningen av det. Der vil jeg ta utgangspunkt i bildene jeg har tatt med arbeidstittelen «Klorofylla«.

2 kommentarer til “ACT-bilder

  1. Flotte bilder, kjempegod ide å formidle ACT på. Her på KDPS – Kongsberg har vi jobbet m ACT i noen år nå og det har også innbefattet å ha gruppe ute i naturen en gang pr uke. Så god ide å ta det med inn også.

    1. Takk for hyggelig kommentar!
      Jeg har også veldig stor tro på utførelse av ACT i naturen. Mange av metaforene blir jo servert på sølvfat, og det er enklere å være tilstede med det som er. Kom nettopp inn fra en kanotur med både regn og sol! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *